Vegan Gluten Free Banana Bread

De multa vreme caut o alternativa la painea din comert, o alternativa fara gluten si, stiti cum e vorba aceea, nimic nu-i mai bun decat ce iese din mana ta, m-am incumetat si am experimentat aceasta reteta de banana bread. E mai mult un chec decat paine, dar, contrar asteptarilor, nu este o chestie foarte dulce si nici macar nu e atat de greoaie, astfel ca poate fi combinata usor cu bunatati tartinabile de orice fel, dulci sau sarate. Chiar imi place tare mult cum a iesit! Am prins curaj si voi mai experimenta si alte retete de paine.

Ingrediente

  • 4 banane Bio

  • 150ml lapte de cocos

  • 50g fistic crud pisat

  • 50g nuca pisata

  • 2 linguri de zahar de cocos

  • 1 lingurita esenta de rom

  • 350g mix universal de fainuri fara gluten

MOD DE PREPARARE

  • intr-un castron mare pisati bananele cu ajutorul unui blender vertical, apoi adaugati laptele de cocos, fisticul, nuca si esenta de rom si amestecati bine.
  • adaugati apoi, pe rand, cate 100-150g de faina, amestecati bine, ori cu o lingura de lemn sau cu un mixer
  • ungeti o tava de copt cu faina, dupa care turnati compozitia, intindeto bine pe toata suprafata, presarati cateva fire de fistic crud, 4 jumatati de nuca si bagati la cuptor, la 180 de grade, timp de 60 de minute

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 
Summary
recipe image
Recipe Name
Chec de banane, fara gluten, de post
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*