Salata kidney beans cu hering marinat si ou fiert

Uitandu-ma ce mai am prin frigider in cautarea unei idei de mic dejun am descoperit ca mai aveam jumatate de conserva de kidney beans si un ultim file de hering de Atlantic marinat cu plante aromatice. Hmm…un semi english breakfast? Suna chiar bine!Let’s do it!

Se spune ca daca mananci in fiecare zi leguminoase precum fasolea ai toate sansele sa ai o viata lunga. Campodimele, Italia, un sat dintr-o zona deluroasa, la sud de Roma, are atat de multi centenari, incat este cunoscut in Europa drept „Satul longevitatii”. Zilnic, cetatenii sai se bucura de o dieta bogata in leguminoase precum linte, naut si fasole alba.

Fasolea este superalimentul vedeta, deoarece are amestecul ideal de proteine ​​(21%), carbohidrati complecsi (77 % – tipul de carbohidrati care ofera energie lenta si constanta) si grasimi (doar cateva procente). De asemenea, sunt o sursa excelenta de fibre si furnizeaza mai multi nutrienti pe gram decat orice alt aliment de pe planeta.

Ingrediente pentru 1 persoana

  • 1/2 conserva kidney beans

  • 1 legatura de patrunjel tocat

  • 2 felii de gogosari in otet si cateva bucatele de usturoi marinat

  • 1 file de hering de Atlantic marinat, taiat feliute

  • 1 lingura de ulei din conserva de hering

  • 1/2 lamaie stoarsa

  • 1 ou fiert feliat

  • sare de Himalaya cu ierburi de Provence

  • piper mozaic dupa gust

MOD de preparare

  • se spala cu apa rece fasolea, se pune intr-un castron si se adauga toate celelalte ingrediente si se amesteca
  • se serveste cu paine prajita si ou fiert

A iesit chiar tare gustos, fresh si plin de vitalitate 😉

Highly recommended!

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 

Subscribe to Our Newsletter

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. See our Privacy Policy for more information.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*