Pentru toti cei care muncesc de acasa in aceasta perioada propun in continuare o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. O puteti prepara rapid, in doar cateva minute si apoi o lasati sa se gateasca, timp in care lucrati linistiti la proiectele voastre. O sa ramaneti placut surprinsi de cat de aromate si delicioase sunt aceste legume, atunci cand sunt preparate la cuptor.
Ingrediente pentru 4 persoane
4 cartofi albi de copt, taiati felii (wedges)
1 cartof dulce taiat rondele sau felii
4 radacini de patrunjel curatate
2-3 morcovi curatati si taiati betisoare
1 ceapa rosie, taiata sferturi
2-3 catei de usturoi intregi
3-4 linguri ulei de masline extravirgin
1-2 linguri aceto balsamico
1 lingura oregano uscat
1 lingurita chimion
1 lingurita pulbere curry
1 lingurita piper
sare dupa gust
1/2 lingurita fulgi chilli
o punga de salata mixta, cu rucola
Directions
- intr-un castron amestecati bine toate radacinoasele cu ulei, aceto balsamico, oregano, chimion, curry, piper, sare, chilli si lasati 5-6 minute sa se marineze la frigider.
- Incingeti cuptorul la 180 de grade. Pe o tava de cuptor intindeti o foaie de copt peste care asezati toate radacinoasele apoi bagati la cuptor timp de 1 ora
- serviti radacinoasele pe un pat de salata stopita cu ulei
Atat de simplu si atat de savurous! Pofta buna dragii mei!
May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️





