Salata de radacinoase coapte

Pentru toti cei care muncesc de acasa in aceasta perioada propun in continuare o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. O puteti prepara rapid, in doar cateva minute si apoi o lasati sa se gateasca, timp in care lucrati linistiti la proiectele voastre. O sa ramaneti placut surprinsi de cat de aromate si delicioase sunt aceste legume, atunci cand sunt preparate la cuptor.

Ingrediente pentru 4 persoane

  • 4 cartofi albi de copt, taiati felii (wedges)

  • 1 cartof dulce taiat rondele sau felii

  • 4 radacini de patrunjel curatate

  • 2-3 morcovi curatati si taiati betisoare

  • 1 ceapa rosie, taiata sferturi

  • 2-3 catei de usturoi intregi

  • 3-4 linguri ulei de masline extravirgin

  • 1-2 linguri aceto balsamico

  • 1 lingura oregano uscat

  • 1 lingurita chimion

  • 1 lingurita pulbere curry

  • 1 lingurita piper

  • sare dupa gust

  • 1/2 lingurita fulgi chilli

  • o punga de salata mixta, cu rucola

Directions

  • intr-un castron amestecati bine toate radacinoasele cu ulei, aceto balsamico, oregano, chimion, curry, piper, sare, chilli si lasati 5-6 minute sa se marineze la frigider.
  • Incingeti cuptorul la 180 de grade. Pe o tava de cuptor intindeti o foaie de copt peste care asezati toate radacinoasele apoi bagati la cuptor timp de 1 ora
  • serviti radacinoasele pe un pat de salata stopita cu ulei

Atat de simplu si atat de savurous! Pofta buna dragii mei!

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 
Summary
recipe image
Recipe Name
Salata de radacinoase coapte
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Subscribe to Our Newsletter

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. See our Privacy Policy for more information.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*