Salata de radacinoase coapte

Pentru toti cei care muncesc de acasa in aceasta perioada propun in continuare o reteta foarte simpla si foarte gustoasa. O puteti prepara rapid, in doar cateva minute si apoi o lasati sa se gateasca, timp in care lucrati linistiti la proiectele voastre. O sa ramaneti placut surprinsi de cat de aromate si delicioase sunt aceste legume, atunci cand sunt preparate la cuptor.

Ingrediente pentru 4 persoane

  • 4 cartofi albi de copt, taiati felii (wedges)

  • 1 cartof dulce taiat rondele sau felii

  • 4 radacini de patrunjel curatate

  • 2-3 morcovi curatati si taiati betisoare

  • 1 ceapa rosie, taiata sferturi

  • 2-3 catei de usturoi intregi

  • 3-4 linguri ulei de masline extravirgin

  • 1-2 linguri aceto balsamico

  • 1 lingura oregano uscat

  • 1 lingurita chimion

  • 1 lingurita pulbere curry

  • 1 lingurita piper

  • sare dupa gust

  • 1/2 lingurita fulgi chilli

  • o punga de salata mixta, cu rucola

Directions

  • intr-un castron amestecati bine toate radacinoasele cu ulei, aceto balsamico, oregano, chimion, curry, piper, sare, chilli si lasati 5-6 minute sa se marineze la frigider.
  • Incingeti cuptorul la 180 de grade. Pe o tava de cuptor intindeti o foaie de copt peste care asezati toate radacinoasele apoi bagati la cuptor timp de 1 ora
  • serviti radacinoasele pe un pat de salata stopita cu ulei

Atat de simplu si atat de savurous! Pofta buna dragii mei!

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 
Summary
recipe image
Recipe Name
Salata de radacinoase coapte
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*