Mie imi plac tare mult salatele reci cu paste, pentru ca se fac repede, cu ingrediente putine si le poti manca chiar si la cina, pentru ca sunt destul de light sau pe post de brunch, intr-o zi de weekend, cand te trezesti la ora 11:00 😉
Nucile, mazarea, telina apio si ceapa rosie vin cu o “crocanteala” tare yummy in aceasta salata ❤️ ❤️
Ingrediente pentru 4 persoane
250g farfalle integrale bio, fierte 8-10 minute
200g ton alb in ulei de masline extravirgin
150g iaurt grecesc
2-3 tulpini telina apio taiate feliute
1 ceapa rosie taiata feliute
o cana de mazare congelata bio, fiarta 8-10 minute
o cana miez de nuca, faramitate cu mana
zeama de la 1/2 lamaie
sare de Himalaya cu verdeturi Provence
condimente pentru peste, dupa gust
piper mozaic macinat
mod de preparare
- fierbeti pastele si mazarea impreuna timp de 8-10 minute, la foc mediu, apoi strecurati si lasati sa se raceasca
- intr-un castron de salata puneti ceapa, telina apio, apoi pastele, mazarea si maestecati cu iaurt grecesc, sare, condimente pentru peste si piper
- serviti cu frunze de baby spanac
May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️