Salata de farfalle cu ton, nuci si iaurt grecesc

Mie imi plac tare mult salatele reci cu paste, pentru ca se fac repede, cu ingrediente putine si le poti manca chiar si la cina, pentru ca sunt destul de light sau pe post de brunch, intr-o zi de weekend, cand te trezesti la ora 11:00 😉

Nucile, mazarea, telina apio si ceapa rosie vin cu o “crocanteala” tare yummy in aceasta salata ❤️ ❤️

Ingrediente pentru 4 persoane

  • 250g farfalle integrale bio, fierte 8-10 minute

  • 200g ton alb in ulei de masline extravirgin

  • 150g iaurt grecesc

  • 2-3 tulpini telina apio taiate feliute

  • 1 ceapa rosie taiata feliute

  • o cana de mazare congelata bio, fiarta 8-10 minute

  • o cana miez de nuca, faramitate cu mana

  • zeama de la 1/2 lamaie

  • sare de Himalaya cu verdeturi Provence

  • condimente pentru peste, dupa gust

  • piper mozaic macinat

mod de preparare

  • fierbeti pastele si mazarea impreuna timp de 8-10 minute, la foc mediu, apoi strecurati si lasati sa se raceasca
  • intr-un castron de salata puneti ceapa, telina apio, apoi pastele, mazarea si maestecati cu iaurt grecesc, sare, condimente pentru peste si piper
  • serviti cu frunze de baby spanac

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*