Minestrone belsug de toamna

Minestrone este o supa care abunda de prospetime si de savoare! Este incarcata cu multe legume de sezon, saraca in calorii si foarte bogata in nutrienti. Necesita un pic de munca de tocare si maruntire a tuturor legumelor, dar este o reala placere sa simti mirosul de legume proaspat taiate in bucatarie. Dureaza aproximativ treizeci pana la treizeci si cinci de minute de la inceput pana la sfarsit, iar gustul este fenomenal. Sunt un fan atat de mare al supelor si ciorbelor! Absolutely love it! ❤️ Pot intrevedea clar ca supele si ciorbele vor deveni rapid una dintre cele mai mari categorii de retete din acest blog 😉

IngredientE pentru 6 persoane

  • 200g fasole cannellini la conserva

  • 50 g paste fusilli integrale

  • 2 conserve a cate 400g fiecare de rosii ovale, de buna calitate, curatate de coaja

  • 200 g frunze de spanac proaspat

  • 2 dovlecei taiati in sferturi si apoi felii

  • o legatura de busuioc proaspat, separate frunzele de tulpini si apoi tocati tulpinile

  • 3-4 catei de usturoi curatati si taiati marunt

  • ½ bulb de fenicul tocat

  • 2 tulpini telina, curatate si tocate

  • 2 morcovi curatati si tocati

  • 2 cepe rosii mici, curatate si tocate marunt

  • 1 cartof nou curatat si taiat cuburi

  • 3-4 linguri ulei de masline extravirgin

  • 1 rosie taiata cubulate

  • 1-2 foi de dafin

  • sare de Himalaya cu verdeturi si piper, dupa gust

  • 100 g bacon afumat cubulate

  • 300 ml apa filtrata

mod de preparare

  • se fierb pastele in apa cu sare timp de 6-7 minute, putin al dente, se scurg, dupa care se stropesc cu ulei de masline
  • fasolea se pune intr-o strecuratoare si se spala
  • intr-o cratita punem 2-3 linguri ulei de masline, cuburile de bacon, ceapa, usturoiul, morcovii, telina, feniculul. Tulpini de busuioc proaspat si calim 20 de minute.
  • adaugam rosiile, dovleceii si fierbem 15-20 de minute
  • adaugam apa, fasolea si pastele si 2 linguri ulei de masline, sare si piper dupa gust
  • servim cu frunze de busuioc taiate

“Of soup and love the first is best” Venetian Proverb 🙂

Fiti creativi cu legumele! Bucurati-va de fiecare secunda in prepararea acestei retete! Cu ingredientul secret, dragoste, va iesi desavarsita, sunt convinsa. Asa-i ca-i tare faina si gustoasa?

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 
Summary
recipe image
Recipe Name
Minestrone belsug de toamna
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Subscribe to Our Newsletter

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. See our Privacy Policy for more information.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*