Frigarui de creveti cu broccoli si piure de pastarnac

Pentru ca tot am prins gustul, zilele acestea si ne-a placut tare mult cum a iesit piureul de pastarnac si cat de repede l-am facut, am decis sa-l redistribui intr-un nou rol, alaturi de niste frigarui de creveti, pe care le aveam prin congelator si broccoli proaspat, pentru o cina usoara in familie. Crevetii sunt preferatii lui Tudor, asa ca intelegeti de unde a venit comanda speciala pentru aceasta reteta 😉

IngredientE pENTRU 4 PERSOANE

  • 8 frigarui de creveti

  • floretele de la un broccoli mediu

  • 80 g unt irlandez

  • 2-3 catei de usturoi curatat si tocat

  • 1 lingurita de ghimbir proaspat curatat si tocat

  • 2 lingurite pasta de ardei iute

  • 1-2 linguri ulei de masline extravirgin

  • 1-2 linguri aceto balsamico

  • sare de Himalaya cu ierburi

  • piper mosaic

  • 400 g piure de pastarnac

  • 8-10 fire de asparagic proaspat

METODA de preparare

  • am marinat, in prealabi,l timp de 30 minute, figaruile de creveti, in unt topit, cu usturoi, ghimbir, pasta de ardei iute, aceto balsamico
  • am pus apoi frigaruile in air fryer timp de 20 de minute
  • intre timp am fiert floretele de broccoli timp de 10-15 minute
  • am incalzit piureul de pastarnac pregatit anterior . Reteta o gasiti aici https://www.life2enjoy.ro/piure-de-pastarnac/
  • am asezonat toate componentele in farfurie cu putin piper mozaic, ulei de si masline si fire de asaparagic

Sa aveti o seara minunata alaturi de cei dragi!

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*