Pentru ca tot am prins gustul, zilele acestea si ne-a placut tare mult cum a iesit piureul de pastarnac si cat de repede l-am facut, am decis sa-l redistribui intr-un nou rol, alaturi de niste frigarui de creveti, pe care le aveam prin congelator si broccoli proaspat, pentru o cina usoara in familie. Crevetii sunt preferatii lui Tudor, asa ca intelegeti de unde a venit comanda speciala pentru aceasta reteta 😉
IngredientE pENTRU 4 PERSOANE
8 frigarui de creveti
floretele de la un broccoli mediu
80 g unt irlandez
2-3 catei de usturoi curatat si tocat
1 lingurita de ghimbir proaspat curatat si tocat
2 lingurite pasta de ardei iute
1-2 linguri ulei de masline extravirgin
1-2 linguri aceto balsamico
sare de Himalaya cu ierburi
piper mosaic
400 g piure de pastarnac
8-10 fire de asparagic proaspat
METODA de preparare
- am marinat, in prealabi,l timp de 30 minute, figaruile de creveti, in unt topit, cu usturoi, ghimbir, pasta de ardei iute, aceto balsamico
- am pus apoi frigaruile in air fryer timp de 20 de minute
- intre timp am fiert floretele de broccoli timp de 10-15 minute
- am incalzit piureul de pastarnac pregatit anterior . Reteta o gasiti aici https://www.life2enjoy.ro/piure-de-pastarnac/
- am asezonat toate componentele in farfurie cu putin piper mozaic, ulei de si masline si fire de asaparagic
Sa aveti o seara minunata alaturi de cei dragi!
May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️