Frigarui de creveti cu broccoli si piure de pastarnac

Pentru ca tot am prins gustul, zilele acestea si ne-a placut tare mult cum a iesit piureul de pastarnac si cat de repede l-am facut, am decis sa-l redistribui intr-un nou rol, alaturi de niste frigarui de creveti, pe care le aveam prin congelator si broccoli proaspat, pentru o cina usoara in familie. Crevetii sunt preferatii lui Tudor, asa ca intelegeti de unde a venit comanda speciala pentru aceasta reteta 😉

IngredientE pENTRU 4 PERSOANE

  • 8 frigarui de creveti

  • floretele de la un broccoli mediu

  • 80 g unt irlandez

  • 2-3 catei de usturoi curatat si tocat

  • 1 lingurita de ghimbir proaspat curatat si tocat

  • 2 lingurite pasta de ardei iute

  • 1-2 linguri ulei de masline extravirgin

  • 1-2 linguri aceto balsamico

  • sare de Himalaya cu ierburi

  • piper mosaic

  • 400 g piure de pastarnac

  • 8-10 fire de asparagic proaspat

METODA de preparare

  • am marinat, in prealabi,l timp de 30 minute, figaruile de creveti, in unt topit, cu usturoi, ghimbir, pasta de ardei iute, aceto balsamico
  • am pus apoi frigaruile in air fryer timp de 20 de minute
  • intre timp am fiert floretele de broccoli timp de 10-15 minute
  • am incalzit piureul de pastarnac pregatit anterior . Reteta o gasiti aici https://www.life2enjoy.ro/piure-de-pastarnac/
  • am asezonat toate componentele in farfurie cu putin piper mozaic, ulei de si masline si fire de asaparagic

Sa aveti o seara minunata alaturi de cei dragi!

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 

Subscribe to Our Newsletter

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. See our Privacy Policy for more information.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*