O noua idee rapida de mic dejun! Daca iti place orezul cu lapte, dar n-ai rabdare pana fierbe orezul si in plus mai tii si post iti recomand o alternativa vegana. Couscousul se prepara mult mai rapid decat orezul. Laptele de cocos il gasesti gata preparat si il mai poti subtia cu putina apa inainte de folosire, daca vrei, pentru ca este destul de consistent, ca o smantana. Apoi, sigur ai prin dulapul de bucatarie niste fructe deshidratate, nuci si seminte de tot felul, fulgi de cocos si gata! Ai un mic dejun de post, incarcat de bunatati 😉
Ingrediente pentru 4 portii
150g de couscous
1/2 conserva de lapte de cocos
2 cani de apa filtrata
cate un pumn de fructe deshidratate per portie
cate un pumn de nuci sau alune per portie
cate 1 lingurita de scortisora pulbere per portie
mod de preparare
- puneti couscous-ul intr-un castron. fierbeti apa si apoi turnati peste couscous, acoperiti si lasati-l sa se umfle, cam 5-6 minute.
- puneti intr-o farfurie adanca cate 2-3 linguri de couscous si apoi turnati peste lapte de cocos
- presarati scortisoara, fructe deshidratate, fulgi de cocos si nuci si serviti
May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️
