Couscous cu lapte de cocos si scortisoara

O noua idee rapida de mic dejun! Daca iti place orezul cu lapte, dar n-ai rabdare pana fierbe orezul si in plus mai tii si post iti recomand o alternativa vegana. Couscousul se prepara mult mai rapid decat orezul. Laptele de cocos il gasesti gata preparat si il mai poti subtia cu putina apa inainte de folosire, daca vrei, pentru ca este destul de consistent, ca o smantana. Apoi, sigur ai prin dulapul de bucatarie niste fructe deshidratate, nuci si seminte de tot felul, fulgi de cocos si gata! Ai un mic dejun de post, incarcat de bunatati 😉

Ingrediente pentru 4 portii

  • 150g de couscous

  • 1/2 conserva de lapte de cocos

  • 2 cani de apa filtrata

  • cate un pumn de fructe deshidratate per portie

  • cate un pumn de nuci sau alune per portie

  • cate 1 lingurita de scortisora pulbere per portie

mod de preparare

  • puneti couscous-ul intr-un castron. fierbeti apa si apoi turnati peste couscous, acoperiti si lasati-l sa se umfle, cam 5-6 minute.
  • puneti intr-o farfurie adanca cate 2-3 linguri de couscous si apoi turnati peste lapte de cocos
  • presarati scortisoara, fructe deshidratate, fulgi de cocos si nuci si serviti

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 
Summary
recipe image
Recipe Name
Couscous cu lapte de cocos si scortisoara
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*