Budinca vegana de ciocolata cu maca

Un mic dejun sanatos, fara zahar, fara gluten si fara lactoza, pe care-l puteti prepara rapid si cu foarte putine ingrediente.

Maca este planta minune a medicinei traditionale a triburilor din America de Sud. Poate avea un efect pozitiv asupra echilibrului hormonal, regleaza energia  si poate fi benefics pentru intreg organismul. Si nu numai ca este o sursa naturala de vindecare, dar poate reprezenta si o hrana sigura. Maca este bogata in nutrienti si are un nivel mai ridicat de calciu decat laptele. Maca poate ajuta organismul sa se adapteze la stres, cum ar fi un program aglomerat, un loc de munca exigent sau o boala.

Ingrediente pentru 2 persoane

  • 1 banana bio

  • 1 avocado copt bio

  • 1 cana de lapte de cocos bio

  • 3 curmale fara samburi bio

  • 1 lingura sirop de artar bio

  • 1 lingurita pulbere organica de maca

  • 1 lingura cacao bio

  • 1 lingura fulgi de cocos

  • Topping: cate 1 lingurita unt de arahide crocant, zmeura, fulgi de oreo, fulgi de cocos, frunze de menta

MOD DE Preparare

  • se amesteca toate ingredientele, mai putin cele pentru topping, intr-un blender
  • se imparte crema in cate un pahar si se orneaza cu ingredientele enumerate la topping

Un boost de energie absolut minunat, catifelat si delicios pentru o zi plina de zambete 😉

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*