Bors ucrainean vegetarian

O solutie ideala pentru un brunch de duminica sau dupa o petrecere copioasa precum cea din seara trecuta 😉 Merge de minune in anotimpul rece si sigur te dezmorteste bine de tot!

Eu aveam deja zeama de legume gata sa-si asume un nou rol pe aceasta scena, dar nu va fie teama, ca n-a durat mult sa se faca., maxim 10 minute.

IngredientE pentru 4 persoane

  • zeama in care am fiert legumele pentru reteta de “pastrav cu legume la cuptor”

  • 1 sfecla curatata si taiata cuburi

  • 1 morcov curatat si taiat cubulete

  • 2 cartofi noi curatati si taiati cubulete

  • ½ ceapa rosie curatata si taiata cubulete

  • ½ varza alba cruda

  • ¼ varza rosie cruda

  • ½ varza murata

  • 2-3 linguri otet de vin alb

  • 1L bors de tarate de grau cu leustean

  • 1 ardei capia curatat de seminte si taiat cuburi

  • 2-3 catei de usturoi taiati in doua

  • 4-5 felii de ghimbir proaspat curatat

  • sare de Himalaya cu verdeturi, piper

mod de preparare

  • punem la fiert, intr-o cratita mare, 10-15 minute, in zeama de legume, morcovul, cartofii, ceapa rosie, ardeiul capia, usturoi, ghimbir si la final, dupa ce au trecut 15 minute adaugam varza alba, varza rosie si varza murata si lasam sa fiarba inca 20-30 de minute. Adaugam sare si piper dupa gust.
  • adaugam la final otetul de vin si borsul si mai lasam la fiert 5-10 minute
  • asezonam cu patrunjel proaspat

“I live on good soup, not on fine words.”
Moliere

May you have a lifetime of laughs, an eternity of love, and an abundance of joy and happiness in your life! ♐️ ❤️

 
Summary
recipe image
Recipe Name
Bors ucrainean vegetarian
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

Subscribe to Our Newsletter

We keep your data private and share your data only with third parties that make this service possible. See our Privacy Policy for more information.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*